Skolavslutning vid svenska skolan i New Delhi den 22 maj

En fjäder i hatten och hatten av för alla elever i svenska skolan som nu kan njuta av det långa sommarlovet

Till tonerna av Idas sommarvisa och Den blomstertid nu kommer, framförd på flöjt och piano av Julia och Samuel, infann sig skolavslutningskänslan även om kvicksilvret i termometern utanför fönstret visade 45 grader.

Sång och diplomutdelning i New Delhi
Diplomutdelning i New Delhi

Ambassadör Klas Molin delade ut diplom till de yngre barnen från svenska skolan och till de äldre eleverna som deltagit i handledningen för Sofia Distansundervisningen under året. Utöver den dagliga undervisningen i de internationella skolorna har barnen träffats varje tisdag och terminen 2017/18 har varit både spännande och lärorik. Undervisningen varje vecka liksom temadagar, sportaktiviteter och utflykter under läsåret planerades och genomfördes av de engagerade lärarna Pernilla och Helene.

Skolavslutning är förväntan och längtan efter solmogna jordgubbar, sovmorgon, träffa kompisar och utflykter till roliga ställen. Men det är också med sorg och vemod som man säger hejdå till alla vänner som flyttar tillbaka till Sverige eller till andra länder runtom i världen. Till de elever som stannar kvar i New Delhi, på återseende när svenska skolan börjar igen i augusti.

Glad Sommar!
Klassfoto i maj 2018

Glad Sommar! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *