Anmälan för höstterminen

news-terminstartVälkomna åter efter sommaren och – för er som är nya i stan – välkomna till en ny spännande tillvaro i Delhi! Med en ny termin är det även dags att anmäla sig till svenska skolan för höstens lektioner. Det gör ni via registreringsblankett på vår hemsida.

För er som är nya i Delhi finns även ytterligare information om Svenska skolan på hemsidan. Under hösten planerar vi undervisning en gång i veckan efter avslutad skoldag vid American Embassy School. Därutöver genomförs bland annat utflykter och temadagar.

Om det känns överväldigande att som nyinflyttad landa i Delhi är Svenska skolan något att prioritera. Utöver undervisningen finns en social funktion för både barn och vuxna, då skolan ger ingångar till att lära känna andra i svenskkolonin som genomfört samma resa som ni nu står inför. Barnen ges framförallt möjlighet att hålla liv i svenskakunskaper, som annars försvinner skrämmande snabbt. Som många av oss vet, är det också ofta tuffare att flytta hem än att flytta ut. Undervisningen i Svenska skolan kan därför vara väl investerad tid i att ge barnen mer av en mjuklandning när ni flyttar hem till Sverige på nytt. Så gör slag i saken nu, innan ni blivit uppslukade av er nya tillvaro, och anmäl era barn till Svenska skolans undervisning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *