Välkomna till ett nytt läsår!

Tisdag den 25 augusti startar svenska skolan igen efter ett härligt sommarlov. Vi ser fram emot en rolig termin tillsammans med nya och gamla elever och föräldrar.

Under hökens vingar_1Under hösten kommer vi att ha 17 lektionstillfällen med start 25/8 och avslutning 15/12. Som vanligt samlas vi kl 15.45 vid träden utanför elementary school. Till skillnad från förra året kommer våra lektioner att vara lite längre och vi slutar kl 17.15.  En temadag är planerat till den 25/10 och filmkväll till den 17/11. Luciatåg blir det så klart också, datum för det återkommer vi med under terminen. Höstterminens alla lektionstillfällen hittar du här

 Lärare och elevgrupper

Ytterligare en förändring i höst är att skolan startar med två lärare i stället för tre. Som många vet så flyttade Simone i våras efter att ha arbetat som lärare i 3 år hos oss, kvar det här läsåret är Cecilia Rustum och Katarina Woolley. Det här innebär att eleverna tills vidare kommer  att delas i två grupper, du kommer att få information om vem som blir ditt barns lärare efter den 25/8.  

Nu söker vi en ersättare för Simone, kanske är det du? Har du tid, är nyfiken och vill veta mer så hör av dig till oss på larare@svenskaskolannewdelhi.com . 

Anmäl dig till svenska skolan – så vi vet att du kommer!

Oavsett om du och ditt barn är nya eller ditt barn tidigare har deltagit i svenska skolan så behöver du anmäla ditt barn. Skicka ett mejl till info@svenskaskolannewdelhi.com med rubriken: Anmälan / Förnamn Efternamn. All elever måste även fylla i en anmälningsblankett för läsåret. Du kan ladda ned och fylla i den hemma färdigt till första lektionen om du vill.

Handledning för elever i årskurs 6, 7, 8 och 9

Har du ett barn som läser svenska på distans via någon distansskola och vill delta i våra handlednings tillfällen? Vårens enkät om handledningen visade att elever och föräldrar i stort är nöjda. Därför fortsätter vi som tidigare med handledning på AES, måndagar kl 16 -17 med start den 31 augusti.  Cecilia Rustum är ny handledare och möter upp eleverna vid bron utanför middle school. Anmäl ditt barn till handledningen genom att mejla oss på: info@svenskaskolannewdelhi.com med rubriken: Anmälan handledning / Förnamn Efternamn

Glöm inte att du även måste anmäla ditt barn till distansstudier vid en skola i Sverige. Du hittar mer information om detta på vår webbsida under rubriken undervisning och grupper .

Berätta för andra svenska familjer i New Delhi om svenska skolan

Vet du om att det finns eller kommer svenska familjer med barn i skolålder får du gärna tipsa dem om svenska skolan. Vi tar emot elever under hela läsåret 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *